Blog

Onze medewerkers houden van hun vakgebied en zijn altijd up-to-date. Ook kijken ze graag verder en zitten ze niet verlegen om een gefundeerde mening. Lees meer in ons blog over actuele zaken, verrassende opvattingen en leuke inkijkjes in het communicatievak.

Anno 2017 zullen we vrolijk door gaan met posten, liken en sharen van content via sociale media kanalen. Er wordt inmiddels zoveel content via digitale kanalen doorgestuurd dat we nog amper het een van het ander kunnen onderscheiden, laat staan onthouden.

In mijn eerdere blog sprak ik al over mijn voorliefde voor Amerikaanse sporten. IJshockey, basketball, maar vooral baseball en football zitten vol patronen, systemen.

Ik hou van hout. Wantja, wie houdt er nu niet van? Het ademt, het is natuurlijk, het ruikt heerlijk en zo ongeveer alles in huis is in een houten variant te verkrijgen. Ik heb liever hout dan glas en metaal, en al helemaal liever dan plastic.

Parsing of "syntactische analyse" is het proces van analyseren van een tekst, in natuurlijke- of computertaal, onder een aantal specifieke regels

Zoals je misschien weet (of niet), ben ik een sucker voor Amerikaanse sporten. Voetbal: ik kan er niet meer naar kijken. Tikkie breed, tikkie terug...en op het eind een welverdiende 0-0. Nee, geef mij maar de dramatiek van een buzzer beater, walk-off homerun of een Hail Mary (een goeie sack is overigens ook nooit weg).

Worden ‘we’ (marketing / communicatie / design specialisten binnenkort vervangen door robots? 
Klinkt behoorlijk als toekomstmuziek…. maar met toch komt het heel snel. 
De zogenaamde chatbot maakt met rasse schreden zijn opwachting in marketingland.