Cases

We werken in allerlei branches. Door de jaren heen hebben we met veel opdrachtgevers samengewerkt aan mooie projecten. Kijk wat onze opdrachtgevers over ons zeggen en laat je inspireren bij onze cases.

REMA heeft ‘easy’ sinds de oprichting in 1951 in haar DNA. Oprichter Frits van der Ree leverde toen al zijn gereedschappen aan de regionale maakindustrie onder het motto: maak het je klanten makkelijk. Mireille van der Ree en Jo Dullens besturen REMA nu nog met dezelfde focus: het ontzorgen van relaties. Begin 2016 zijn REMA en DimCoppen samen een traject ingegaan om deze belangrijkste kernwaarde van REMA te verankeren in een corporate campagne.

Enkele jaren geleden begon onze klant Mifa, specialist in aluminium extrusieprofielen, met het extruderen van magnesium. Een productinnovatie die met veel passie werd doorontwikkeld en uiteindelijk heeft geleid tot Magnesium Technology by Mifa. Met deze doorbraak in de wereld van extrusie werd in 2013 de Materialica Design + Technology Gold Award gewonnen.

Het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven (RHcE) heeft als doel om publiek uit de regio Eindhoven kennis te laten maken met de geschiedenis van de Brabantse Kempen en Peel in archieven, beeldmateriaal, boeken, documentatie en verhalen. In samenwerking met het RHcE ontwikkelden wij de themawebsite 'De meisjes van toen', over meisjes die de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt.

De LUC Group uit Brunssum is wereldwijd een belangrijke speler als het gaat om de productie van polyurethaan elastomeren. Voor de niet-chemici onder ons: PUR met rubberachtige eigenschappen. Zeg maar de ideale combinatie van stevigheid en elasticiteit.

We werkten al voor BLG Wonen toen het nog BLG Hypotheken heette. In de afgelopen jaren hebben we regelmatig crossmediaal campagne gevoerd en content gecreëerd om BLG en haar producten positief onder de aandacht te brengen. Zowel richting consumenten als richting de doelgroep van BLG-intermediairs.

De precisie extrusie technologie van Mifa is ongeëvenaard en maakt het onmogelijke mogelijk voor constructeurs. Dat klinkt fantastisch, maar constructeurs en designers in Europa zijn niet op de hoogte van deze hoogwaardige mogelijkheden bij Mifa.