Experience precision, experience mifa

De precisie extrusie technologie van Mifa is ongeëvenaard en maakt het onmogelijke mogelijk voor constructeurs. Dat klinkt fantastisch, maar constructeurs en designers in Europa zijn niet op de hoogte van deze hoogwaardige mogelijkheden bij Mifa.

Inzicht

De kracht van Mifa zit in zoveel onderscheidende kwaliteiten, de technologie is onverslaanbaar en zo hoogwaardig dat geen concurrent eraan kan tippen. Laat dit zien en deel kennis en technologie met constructeurs!

Oplossing

We hebben een duidelijke hoogwaardige focus aangebracht in de communicatie van Mifa. Onder het thema 'Experience Precision' hebben we bestaande klanten en nieuwe klanten kennis laten maken met de precisie extrusie technologie van Mifa. Daarnaast een duidelijke focus op online marketing.

400% groei in klanten
over de afgelopen 4 jaar

Resultaat

Door een duidelijke positie te kiezen zien we een stijging van 400% groei in klanten over de afgelopen 4 jaar. De aanvragen die online worden gedaan zijn ook enorm gestegen: van 0 in 2012 naar ongeveer 100 aanvragen in 2014. Het resultaat heeft voor Mifa zoveel impact dat zij hun productie apparaat hebben moeten optimaliseren om de vraag (op tijd) aan te kunnen.