DimCoppen klant SoFine Foods heeft Beste Vegan Product 2017

Onze klant SoFine uit Landgraaf, is met haar innovatieve plantaardige SoFish Burger bekroond tot Beste Vegan Product van 2017. De prijs werd uitgereikt tijdens het grootste vegan festival van Nederland in de Jaarbeurs Utrecht, VegFestNL.

Bij SoFine Foods werkt een bevlogen team dagelijks aan de ontwikkeling en bereiding van de lekkerste vegetarische producten en gerechten. Voor de bereiding van haar producten gebruikt SoFine voornamelijk peulvruchten als basis omdat deze rijk zijn aan plantaardige eiwitten. SoFine wil mensen inspireren om vaker plantaardig te eten, omdat dit beter is voor mensen, dieren en de aarde. Daarnaast is het bedrijf dagelijks bezig met het inspireren van mensen om hierin bewuste keuzes te maken.

Bart Merkus, algemeen directeur SoFine Foods: “Wij zijn gedreven om steeds meer mensen te laten ontdekken hoe lekker en gezond plantaardig eten is. Onze gerechten zijn vriendelijk voor mens, dier en aarde. Vandaar ook onze merkbelofte ‘The Friendly Food’. We zijn enorm trots dat we met de bekroning van onze SoFish Burger er in geslaagd zijn een echt lekker alternatief te maken voor vis.”

SoFine sleepte eerder verschillende nominaties en prijzen in de wacht. Zo werd de Boerenkoolburger dit jaar genomineerd voor de jaarprijs Goede Voeding 2017 en won SoFine Mexican Chili vorig jaar de Superior Taste Award.

DimCoppen ontwerpt voor SoFine de volledige verpakkingslijn, waaronder ook de verpakking voor de bekroonde SoFish Burger. Deze is in alle Jumbo supermarkten te verkrijgen.