Online marketing in breder perspectief

DimCoppen Online zorgt ervoor dat u online op alle fronten sterker komt te staan. Dat doen we volgens onze filosofie Creating Better Business. Onze internetmarketing-specialisten leggen verbeterpunten snel bloot, maar kijken tegelijkertijd verder dan online. We vinden namelijk dat de basis van waaruit we met online marketing vertrekken, moet kloppen. We bekijken uw online marketing-vraagstuk dus graag in een breder perspectief. Eventueel samen met onze collega's bij DimCoppen Communications, Design en Marketing. Het gaat immers niet alleen om die website, app, of zoekmachine-marketing-campagne. Het gaat ons om het verbeteren van uw marktpositie. U toch ook?

Web Development icon

Ondersteunt uw website uw merkpositionering?

Iedereen kan een website maken. Er zijn leuke tools waarmee binnen een paar minuten een website online is. Niks mis mee. Maar er zijn natuurlijk websites en websites. In die andere categorie zijn wij al jaren actief.

We ontwerpen en ontwikkelen websites die vriendelijk zijn voor gebruikers én zoekmachines (SEO). En natuurlijk op alle devices zorgen voor de beste gebruikerservaring (standaard dus responsive). Ook niet onbelangrijk: maken we voor u een website, dan spreekt daaruit uw onderscheidend vermogen, zowel in design als in content. Een website moet passen bij uw positionering en dat vergt meer dan een leuk design. Voor minder doen we het niet.

SEO

Zoekmachine marketing: zorg dat uw doelgroep u weet te vinden


Vroeger, zeg maar grofweg vóór 2012, was er nog een groot verschil tussen de inhoud die mensen van vlees en bloed online wilden lezen en de inhoud die voor zoekmachines nodig was voor een goede ranking in de zoekresultaten. Sindsdien kwam Google met een aantal updates van haar algoritme (Panda, Penguin, Hummingbird) die daar een komaf aan hebben gemaakt. Websites die de online bezoeker content bieden die echt van toegevoegde waarde is, doen het beter bij de zoekgigant. En terecht. Relevante content is meer dan ooit de sleutel tot succes in Google. 


Content Marketing

Klanten boeien met hoogwaardige content 

Niemand houdt van verkooppraatjes. Wel van inhoud die informatief, authentiek en inspirerend is. Met slimme content marketing zorgt u dat u gevonden wordt door de juiste doelgroepen en weet u bezoekers te boeien en te binden. Door op uw website en social media-kanalen waardevolle en relevante informatie te delen. Dat leidt tot een hoger organisch bereik, meer betrokkenheid en meer interactie. Bovendien weet u zo website-bezoekers langer vast te houden en meer conversie te realiseren.

Social

Social Media: bouwen aan een fanbase

'Viral gaan' op social media met uw promotievideo, dat is natuurlijk waar elke social media-marketeer van droomt. Maar social media marketing is geen kwestie van een snelle klapper maken. Het is een continu proces waarmee u merkbewustzijn en positieve merkassociaties creëert, service verleent en die een schat aan informatie kan opleveren over uw doelgroepen. 'Being social' is geen trucje, het is stap voor stap bouwen aan een fanbase.

Webdesign icon

Een banner plaatsen en hopen op het beste? Die tijd is gelukkig voorbij. Online marketing-technologie biedt steeds geavanceerdere mogelijkheden om uw doelgroepen uiterst doelgericht te benaderen en de respons op uw campagne nauwkeurig te monitoren.

Wie steeds achter de laatste nieuwigheden in online marketing aanholt, komt nauwelijks nog aan zijn core business toe. DimCoppen Online kijkt liever naar wat zinvol is voor uw organisatie en waarmee u maximaal effect sorteert. Om investeringen in online marketing te laten renderen, is een online strategie onmisbaar.