Inspiratie

DimCoppen Inspiratie

Op een mooie dag maakte DimCoppen kennis met twee bezielende initiatiefnemers die bouwen aan een Tankstation voor Mensen. Een unieke, eenvoudige en beproefde methode om mensen extra energie en inspiratie te laten tanken. Een gedachtegoed dat zij wereldwijd willen verspreiden.. Maar hoe?

Food4Vision verkoopt en distribueert de door Newtricious R&D ontwikkelde speciale voedingsproducten gericht op ooggezondheid. Food4Vision zet zich in voor een betere ooggezondheid van mensen. En dat draagt er weer aan bij dat mensen op een gezonde(re) en zelfstandige manier ouder kunnen worden.

Hölscher RTV bedenkt en maakt documentaires, televisieprogramma's, bedrijfsproducties en commercials. Samen met Bart Hölscher en zijn team maakten wij bijvoorbeeld een pakkende commercial voor onze klant Locked4Kids.

Ideal Standard is producent van innovatieve designoplossingen voor de badkamer. Om de binnendienst te ontlasten bestond de wens om een informatieve website te ontwikkelen, waarbij het zwaartepunt moest liggen op een omvangrijke online productcatalogus met uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden. Die website voor de B2B-doelgroep is begin maart 2015 live gegaan.