Core to Resource

Vier proposities, een filosofie, een groep

DimCoppen Marketing, DimCoppen Communications, DimCoppen Design en DimCoppen Online vormen een groep van creatieve business-verbeteraars. Elk met een eigen, uniek specialisme. Gezamenlijk staan we voor full service-oplossingen in 'business improvement’. Vier proposities, een visie, een groep dus. Om die belofte waar te maken hebben we een breed spectrum van disciplines in huis. Van marketingstrategie, conceptontwikkeling en organisatieadvies tot design en webdevelopment. Daarbij gaan we te werk volgens onze unieke methode voor het ontwikkelen van een integrale marktaanpak: BrandMaster. In samenwerking met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld en al 15 jaar een succesformule.

Creatieve business-verbeteraars

Onze dienstverlening hebben we ondergebracht in vier expertisegebieden: communicatie, marketing, design en online. Geen aparte eilanden, maar teams die waar nodig intensief samenwerken en elkaar versterken. Zo kunnen we elk communicatie- en marketingvraagstuk integraal aanpakken, van strategie tot en met de uitvoering. Met als hoofddoel het verbeteren van uw marktpositie onder het motto Creating Better Business.

Onze klanten

We zijn kind aan huis bij het MKB, MKB+ en zelfstandig opererende units van multinationals. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We zijn actief in uiteenlopende branches en sectoren, zoals de chemische industrie, bouw en vastgoedontwikkeling, maakindustrie, zakelijke dienstverlening, overheid en non-profit. Onze cases geven een goede, eerste indruk.

DimCoppen Marketing

Ontwikkelt unieke merken (merkpositionering) en vertaalt deze in concepten voor de hele bedrijfsvoering. Betrekt medewerkers hierin, definieert een integrale marktaanpak en begeleidt de uitvoering daarvan. Realiseert zo een onderscheidende marktpositie en totale merkbeleving.

Competenties: Marketing. Positionering. Verandermanagement. Innovatiemanagement. Interim management.
DimCoppen Online

Ontwikkelt op de merkpositionering afgestemde strategie voor online merkactivering. Ontwerpt en realiseert online dienstverleningsconcepten. Begeleidt de uitvoering van online campagnes. Creëert op die manier merkvoorkeur en verbetert de online performance en verkoopresultaten.

Competenties: Online marketing. Web & app development. Content marketing. Zoekmachinemarketing. Online advertising. Videomarketing / animaties.

DimCoppen Design

Ontwerpt op de merkpositionering afgestemde grafische en online communicatiemiddelen, producten, verpakkingen en ruimtes en verzorgt de productie daarvan. Geeft merken, visies, producten, verpakkingen en ruimtes een onderscheidend gezicht. 

Competenties: Corporate identity. Grafisch design. Web design. Verpakkingsdesign. Ruimtelijk design.

DimCoppen Communications

Ontwikkelt op de merkpositionering afgestemde strategie voor merkactivering en creatieve concepten en begeleidt de uitvoering van communicatiecampagnes.

Activeert merken, creëert merkvoorkeur en verbetert verkoopresultaten. 

Competenties: Communicatiestrategie. Concepting. Marketingcommunicatie. Interne communicatie. Corporate communicatie & PR. Arbeidsmarktcommunicatie. Crisiscommunicatie. Sales promotions. Direct marketing. Media.